prospace - Новини

Тренди офісних меблів 2021

Від простого робочого місця до мобільного та ергономічного, такі зміни спостерігаються майже у всіх офісних просторах протягом останніх 5 років. Тепер офіс, це не тільки місце де люди працюють, а ціла філософія, яка працює на підвищення ефективності роботи команди.

Головними трендами залишається комфортність. Саме цей фактор максимально приділяє увагу здоров’ю та емоційному стану працівників.

Вже не ново, але актуально як ніколи — це натуральні матеріали, що використовуються при виробництві меблів для офісу. У тренді натуральне дерево, eco-friendly матеріали, натуральна шкіра та бавовна. Усе це додає сучасному офісу екологічності.

Легкість та ергономічність у дизайні, це ще один тренд, що дозволяє позбавитись у робочому просторі важких та малофункціональних столів, глухих шаф та всього непотребу, що тільки забирає цінні квадратні метри.

Місця для відпочинку та лаунж зони зберігають свою актуальність і у новому році. М’які дивани та крісла округлих форм спокійних кольорів та відтінків.


Столи та стільці, які є головними атрибутами будь-якого офісу у 2021 році теж зазнають нових змін.

Які офісні столи будуть трендом у 2021?

Столи з натуральної деревини у стилі мінімалізм, без зайвих деталей та класичних спокійних відтінків. Саме такими меблями наповнюють свої офісі сучасні європейські компанії.


Основною вимогою до офісних столів є сучасна функціональність. В ньому вже повинні бути присутні канали для кабелів, розетки, функціональні відсіки, окрім цього стіл має регулюватися по висоті.

Офісні стільці які у тренді

Головною вимогою для сучасних стільців є увага до хребта співробітника. Сьогодні більшість офісних крісел — це ергономічні та універсальні рішення для будь-якого офісу. Вони мають правильний кут нахилу, регулюються по висоті, мають підголівник та ортопедичну спинку, що знімає напруження з хребта.


Сучасні тенденції в плануванні офісу у 2021 році — це мінімалізм та полегшений стиль у плануванні приміщень, усе більше вони схожі на відкриті простори, що завдяки правильному зонуванню роблять його більш комфортним та затишним. Використовуючи скляні перегородки та різні акустичні рішення, можна зменшити не тільки шуми, а й зробити спеціальні зони для переговорів та відпочинку.

У тренді залишається багато природного освітлення, простір для відпочинку, індивідуальність, спокійні відтінки, комфорт, функціональність та ергономічність - все це про дизайн офісів у 2021 році! Реалізувати свій сучасний офісний простір ви можете разом із фахівцями нашої компанії.
СТАТТІ